Join our volunteers

 

 

Doe vrijwilligerswerk in Dedu

De Sunflowers Foundation ondersteunt vrijwilligers die in Dedu of Addis Abeba willen werken. Je hulp verlenen aan scholen of in het gezondheidscentrum of meewerken aan bestaande overheidsprojecten, of iets nieuws opbouwen. Er zijn diverse mogelijkheden. Ons werk omvat het opzetten, ondersteunen en faciliteren van duurzame projecten voor gemeenschaps- en natuurontwikkeling.

Je komt via the SF om Afrikaans cultuur te ervaren, de schoonheid van het land te zien, nieuwe vaardigheden te leren en een verschil te maken voor mensen in nood. Om dit te doen, betaal je een vergoeding die de kosten van je reis en verblijf dekt, zoals accommodatie, vervoer en maaltijden, evenals een donatie die helpt bij het financieren van de projecten.

Help een handje mee

In Dedu is er gevarieerd werk te doen. Ga als vrijwilliger van de Sunflowers Foundation ons sportproject ondersteunen. Geef training aan onze sporters.

 

General Hospital Ambo

In samenwerking met de st. Medische Ontwikkelingssamenwerking kunnen vrijwilligers zich aanmelden om in het General Hospital Ambo te werken.

 

Start zelf een project

Wie wil helpen kan kiezen uit verschillende projecten. Er is nog veel te doen. Ook kan je helpen door een project op te zetten.

 

Meld je aan, wij kunnen je hulp gebruiken

Helpen in Ethiopië, Dedu betekent een levenservaring die je niet gauw vergeet. Wij zorgen voor de reis tot aan je verblijfplaats, de overnachtingingen en je aanmelding bij het project of gezondheids- of sportcentrum. Enige wat je hoeft te doen is, je bij ons melden en dan bespreken we in een persoonlijk gesprek hoe het in in z'n werk gaat.

Geïnteresseerd geraakt? Na de zomervakantie organiseren we bijeenkomsten in Enschede en Den Haag.

Je kunt ons alvast mailen waar je interesse voor hebt. Vul het volgende formulier in.

Naam:
Email:
Bericht: